Ξενωνας Καλντερίμι Θέα | Κάστρο Μονεμβάσιας

Contact Us

Kalderimi Guest House | Monemvasia castle

Προσφορες

Επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές μας και κάνετε τις διακοπές σας στην πιο προσιτή τιμή στον αγαπημένο σας προορισμό, στη Μονεμβάσια στη Λακωνία! Είμαστε ευτυχείς που έχετε επιλέξει να περάσετε τις διακοπές σας στον ξενώνα Καλντερίμι Θέα και θα εκτιμούσαμε πάρα πολύ εάν θα μπορούσατε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να δείτε τις προσφορές μας. Κάντε κράτηση σε κάποιο από τα δωμάτια στο Καλντερίμι Θέα. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας. Απολαύστε τις διακοπές σας στην όμορφη Μονεμβάσια σε πολύ προνομιακές τιμές και ανανεωθείτε.

Μπόνους διαμονής

Έχουμε εξασφαλίσει εκπτώσεις bonus μόνο όταν κάνετε την κράτησή σας από την ιστοσελίδα μας. Mετά την κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεία της κράτησή σας για να εξασφαλίσετε εκπτώσεις σε είδη δώρων, στο φαγητό σας & σε άλλα.

Μείνετε 3 νύχτες

Μείνετε 3 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις και εξασφαλίστε περισσότερο χρόνο για εξερεύνηση με δωρεάν μία επιπλέον διανυκτέρευση. Όροι & Προϋποθέσεις: 3 διανυκτερεύσεις απαιτείται ως προϋπόθεση για την επιπλέον νύχτα.

Καλύτερη τιμή

Βρείτε τη χαμηλότερη τιμή και εξασφαλίστε έκπτωση 10%. Κάντε την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας και εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή. Βρείτε τη χαμηλότερη τιμή μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της κράτησής σας.

Ταξίδι στο όνειρο

Για ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος ή για την γιορτή της επετείου σας επισκεφτείτε τη Villa Anastasia στην Άνδρο. Εξασφαλίστε έκπτωση -10% για τον τιμοκατάλογο Fully Flexible. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί με το ταίρι σας.